NL

Nieuws

Schrijf je in voor de eerste clinic op 26 mei in Maarsbergen!

Op zaterdag 26 mei vindt de eerste clinic van Editie 2018 plaats. De clinic start bij La Place Maarsbergen. La Place ligt aan de A12, is voorzien van ruime parkeergelegenheid, ligt aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug en vormt daardoor een ideaal uitgangspunt voor klimtrainingen!
 
Programma clinic zaterdag 26 mei 2016

  • 9.00 u -  9.30 u: Ontvangst deelnemers, consumpties voor eigen rekening
  • 9.30 u - 12.30 u: De clinic, praktijkgedeelte (wandelen/fietsen/hardlopen)
  • v.a. ca. 12.30 u: Mogelijkheid voor lunch (zie hieronder, wel aanmelden!)

Ervaren beklimmers van de Mont Ventoux begeleiden u bij deze clinic. Zij kunnen u onder meer informeren over trainingsvormen, techniek, materiaalonderhoud, voeding, kleding en praktische adviezen. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Tevens is het een ontspannen manier om andere deelnemers te leren kennen en ervaringen uit te wisselen.De stichting Mont Ventoux draagt er zorg voor dat u op een veilige manier aan deze clinic kunt deelnemen. U doet geheel voor eigen risico en eigen verantwoordelijkheid mee aan de clinic: voor fietsers is schaalhelm verplicht!

Bij deze clinic zullen er een aantal sets kleding aanwezig zijn met de maatvoering van ons officiële tenue. Deze kunnen voor aanvang van de clinic gepast worden voor de juiste maatvoering.

U kunt u ook opgeven voor de clinic als u plannen heeft om mee te doen aan de beklimming van de Mont Ventoux en eerst eens wilt kennismaken en informatie wilt inwinnen. Voor deze clinic zijn wij te gast bij:
                                  
La Place Maarsbergen
Woudenbergseweg 44
3953 MH Maarsbergen
Tel.: 0343 432 560

Mont Ventoux Lunch
Na de Clinic kunt u tegen betaling aanschuiven voor de lunch. U dient zich hiervoor op te geven bij aanmelding deelname en kunt ter plaatse betalen €12,50 per persoon. Een deel van de lunch wordt gesponsord door La Place Maarsbergen.

Graag wel bij opgave van de clinic aangeven of u wel of geen gebruik maakt voor het passen van de kleding en gebruik wilt maken van  de lunch!

Ja, ik doe mee aan de clinic!