NL

Nieuws

Tweede clinic op nieuwe locatie

Niet de traditionele Holterberg maar de Lemelerberg vormt dit jaar het decor van de tweede clinic van Groot verzet tegen kanker. Start en finish vinden plaats bij Kiosk De Nieuwe Brug, aan de Lemelerweg 13 te Ommen. Het restaurant annex pannenkoekenhuis bevindt zich in een prachtige omgeving, aan de ene kant begrensd door de Beneden Regge en anderzijds overschaduwd door de Lemelerberg. Wandelaars en hardlopers kunnen direct vanuit het restaurant lekker trainen in de heuvelachtige bossen, terwijl de wielrenners een paar kilometer verder op de pittige klimmetjes van de Lemelerberg iets van het echte werk kunnen ervaren.

Programma clinic zaterdag 30 juni 2018

  • 9.00 u - 9.30 u: Ontvangst deelnemers, consumpties voor eigen rekening
  • 9.30 u - 12.30 u: De clinic, praktijkgedeelte (wandelen/fietsen/hardlopen)
  • v.a. ca. 12.30 u: Mogelijkheid voor lunch (zie hieronder, wel aanmelden!)

Ervaren beklimmers van de Mont Ventoux begeleiden u bij deze clinic. Zij kunnen u onder meer informeren over trainingsvormen, techniek, materiaalonderhoud, voeding, kleding en praktische adviezen. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Tevens is het een ontspannen manier om andere deelnemers te leren kennen en ervaringen uit te wisselen.

De stichting Mont Ventoux draagt er zorg voor dat u op een veilige manier aan deze clinic kunt deelnemen. U doet geheel voor eigen risico en eigen verantwoordelijkheid mee aan de clinic: voor fietsers is schaalhelm verplicht!

Voor deze clinic zijn wij te gast bij:

Kiosk De Nieuwe Brug
Lemelerweg 13
7731 PR Ommen
Tel. 0529 451723
www.denieuwebrugommen.nl

Mont Ventoux Lunch

Na de Clinic kunt u tegen betaling aanschuiven voor de lunch. U dient zich hiervoor op te geven bij aanmelding deelname en kunt ter plaatse €7,50 per persoon betalen. De lunch die De Nieuwe Brug voor ons heeft samengesteld, bestaat uit:

  • Kop huisgemaakte groente- of tomatensoep.
  • Broodje jong belegen kaas (witte bol).
  • Broodje Kroket van het huis (100% rundvlees) of groentekroket (witte bol).
  • Bakje vers fruit.

Graag wel bij opgave van de clinic aangeven of u wilt gebruikmaken van de lunch!

AANMELDEN CLINIC LEMELERBERG