IntermeZZo Zwolle, leven met en na kanker

Wij gaan voor de gasten van IntermeZZo de berg op!

Bij IPSO centrum IntermeZZo bieden we psychosociale ondersteuning aan mensen die leven met en na kanker èn hun naasten. Kanker verandert jouw leven en dat van de mensen om je heen. Hoe krijg je grip op hetgeen je overkomt en hoe neem je zelf de regie op jouw leven waarin kanker een rol speelt?                                                                 Bij IntermeZZo kun je terecht voor ondersteuning, vanaf de diagnose, gedurende de behandeling en óók daarna. 

Je kunt altijd binnenlopen als je behoefte hebt aan een gesprek, of je nu zelf kanker hebt of naaste bent. Gastvrouwen en gastheren bieden een luisterend oor. Je kunt in een veilige en vertrouwde omgeving praten. Door te vertellen wat je is overkomen en hoe jij dat beleeft, wordt je je bewust van wat jij nodig hebt. Om je energie aan te vullen zodat je de balans in je leven hervindt en de regie op je leven kunt hervatten. 

IntermeZZo biedt op het gebied van omgaan met kanker, ontspanning en welbevinden, ontmoeten en relaties maar ook voor terugkeer in de samenleving diverse activiteiten aan, aangeboden door professionale vrijwilligers. Er wordt een kleine bijdrage van je gevraagd als vergoeding. Wij bieden voor specifieke doelgroepen bijeenkomsten aan; denk daarbij aan groepen voor jonge mensen met kanker, mannen, kinderen bij wie in het gezin kanker is en nabestaanden.

Omdat wij een ANBI-stichting zijn, zijn wij volledig afhankelijk van donaties om onze gasten te kunnen ontvangen en te steunen. Daarom doen wij ook dit jaar mee met ons team om de 'kale berg' te beklimmen. We hopen samen met onze teamleden en alle gulle gevers een prachtig bedrag op te halen voor KWF en IntermeZZo! 

 www.intermezzo-zwolle.nl 

11/07/2024
20:18

Mariëlle

Bekijk alle

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.