Las Caminantes

The only way is up

In de stille ochtenduren van september zullen wij ons verzamelen aan de voet van de iconische Mont Ventoux, niet alleen voor een sportieve uitdaging, maar ook voor het steunen van de strijd tegen kanker, een ziekte die velen in onze familie en naaste omgeving heeft geraakt.

Het verlies van dierbaren aan deze meedogenloze ziekte, heeft ons aangemoedigd om actie te ondernemen.

Het beklimmen van de Mont Ventoux is niet zomaar een avontuur; het is een symbool van vastberadenheid, doorzettingsvermogen en solidariteit.

Door deel te nemen aan deze reis, dragen we bij aan belangrijk onderzoek, levensreddende behandelingen en waardevolle ondersteuning voor kankerpatiënten en hun families.

De berg wacht op ons. Wij gaan deze uitdaging aan met vastberadenheid, met moed, en nemen onze dierbaren, met elke stap omhoog mee, in ons hart.

26/05/2024
17:59

Margreet & Jan-Willem

Bekijk alle

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.