26 km!

19-02-2024 | 21:29

Al sinds 2009 zet ik, Alice, mijn beste beetje voor, voor Stichting Groot Verzet Tegen Kanker. Vooral fietsend of als vrijwilliger. Maar tijdens de editie van 2023 begon het te kriebelen, wandelen is ook best een uitdaging. Zal ik... Maar man, wat een eind, 26 km, tegen een berg op lopen? Why? Nou, ik vind wandelen heerlijk, de Mont Ventoux is mijn favoriete berg, met Groot Verzet daar zijn is een geweldige beleving en met al die mensen, op de wandeldag? Dat lijkt me 1 groot feest. Feest vieren èn me voor het goede doel?
Ok, ik ben overgehaald. Ik ga.
Ik had me al voorgenomen om dit jaar elke dag te wandelen en het thema feest in te zetten. Dat komt nu goed van pas.
En Daya wandelt feestelijk met me mee. Nou of ik hobbel achter haar aan... We gaan het zien. Las Caminantes are going up.

Ons opgehaalde sponsorgeld gaat voor 50% naar KWF en voor 50% naar het Prinses Maximacentrum.

Je kan onze wandelavonturen volgen op Instagram:
https://www.instagram.com/las_caminantes_/#

Of neem een kijkje op onze website:
https://www.grootverzettegenkanker.nl/teams/las-caminantes?utm_source=kentaa&utm_medium=instagram&utm_campaign=stichting-groot-verzet-tegen-kanker

Help jij ons?
Wil jij iets doen tegen kanker en voor het leven?

Tijdens onze trainingen zullen we wandelen in een wit T-shirt. Op dit shirt komt iedereen die ons wil sponsoren met zijn naam en/of logo. Grote donaties verdienen een prominente plek, maar ook zeker de kleinere donaties krijgen een mooi plekje op ons shirt. Alle donaties helpen!

Wil je ook een keer meewandelen, dat vinden we ontzettend leuk! Laat het ons vooral weten. Wil je ook op ons shirt? Doneer dan hier:
Las Caminantes (grootverzettegenkanker.nl)

"Samen dragen we onze naasten in ons hart, tijdens elke klim en training."