H
Henk Kras

Voor het goede doel naar de Mont Ventoux!

( Dubbele deelname (wandelen + fietsen) | Lid van team: Huis aan het Water, Katwoude )

Kim, mijn vrouw, is vorig jaar juni gediagnostiseerd met borstkanker. Je leven staat van de een op de andere dag volledig op z’n kop. Na de schok kwam de focus al heel snel te liggen op het behandeltraject en op het zo goed mogelijk de periode door te komen. Kim heeft deze periode keihard gevochten en laten zien dat het een hele sterke vrouw is, die weinig zeurt en altijd optimistisch blijft. Heel veel behandelingen en een operatie verder is zij inmiddels gelukkig weer ‘schoon’ en lacht het leven haar en ons weer steeds meer tegemoet.

Kim is in deze periode in aanraking gekomen met stichting ‘Huis aan het Water’. Een stichting die op allerlei manieren mensen bijstaat die met deze vervelende ziekte te maken krijgen. Voor Kim heeft het huis en de stichting vooral heel veel nieuwe contacten opgeleverd en was het bovendien de plek waar zij kon blijven sporten. Wij hebben in de afgelopen maanden overigens ook de zorg van dichtbij in actie gezien en het is ongelooflijk mooi om te hebben ervaren hoeveel lieve en kundige mensen daar dag in dag uit voor jou en andere zorgbehoevenden klaarstaan en van de best mogelijke zorg voorzien.

Nu is het moment aangebroken om iets terug te doen. Samen met Kim reizen we af naar Frankrijk om samen de Mont Ventoux te beklimmen waarbij wij geld inzamelen voor het goede doel. De helft van de opbrengst gaat naar Huis aan het Water en de andere helft komt bij het KWF terecht. We hopen dat eenieder die dit leest een bijdrage wil doen: elke bedrage, klein of groot 😊, wordt enorm gewaardeerd en komt het behandeltraject van eenieder die met deze ziekte te maken krijgt ten goede. Hartelijk dank voor uw bijdrage!

Activiteit: Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
09/07/2024
10:03

Marc

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.