Anita Camp - Vernie

Opgeven is geen optie!

( Wandelen )

In 2019 is bij John, mijn lieve man en papa van Goele en Kyra, endeldarmkanker geconstateerd. Twintig maanden heeft hij bewonderenswaardig gevochten tegen deze vreselijke ziekte. Helaas heeft dit niet mogen baten en is hij op 27 januari overleden.

Ik ben een vechter! Opgeven is geen optie! Ik zal wankelen, ik zal vallen, maar ik sta altijd sterker op! Dit was zijn motto.

Des te meer reden voor mij om de strijd aan te gaan en zoveel mogelijk geld op te halen. Alsjeblieft help mij veel geld te verzamelen en doneer!

Activiteit: Wandelen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

14/09/2021
09:33

PV MER 2017

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.