Annemieke van Doorne

Ik loop de berg op tegen kanker

( Wandelen )


Lieve allemaalOok ik ga de berg op met als doel zoveel mogelijk geld inzamelen voor onderzoek om kanker de wereld uit te helpen. Dit is echt heel belangrijk want het komt veel te veel voor. Iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving die kanker heeft of gehad heeft of er aan is overleden. Of misschien heb je het zelf wel. En om deze reden loop ik dus.

Ik zou het fantastisch vinden als jullie mij zouden willen helpen door een bedrag, hoe klein dan ook, te doneren.Dank jullie wel alvast!


 

Activiteit: Wandelen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

30/08/2021
14:19

Maatschap Asklepios

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.