Arjen Bax

Strijd tegen kanker!

( Hardlopen | Lid van team: Team Defensie Firepower )

Alle beetjes helpen...

60% van de opbrengst zal naar KWF gaan. Zij maken onderzoek naar kanker mogelijk en dat is hard nodig!

40% zal naar Stichting Droomdag gaan. Dit 2e doel heb ik zelf persoonlijk uitgekozen. Droomdagen zijn bedoeld voor gezinnen met een ouder die een levensbedreigende ziekte heeft en het jongste kind onder de 16 jaar is. Tijdens deze dagen staat het gezin centraal waarbij blijvende en mooie herinneringen worden gemaakt.

Wat ga ik hier zelf voor doen?

Ik hoop een mooi bedrag bij elkaar te verzamelen door hardlopend de berg Mont Ventoux te beklimmen in zuid Frankrijk op 2 september. 25km met hellingspercentages tot 12%.

Dankjewel voor je donatie!

Activiteit: Hardlopen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

02/09/2021
17:22

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.