Emiel de Groot

Mont Ventoux 2021

( Fietsen | Lid van team: Huis aan het Water )

Het voornaamste doel om deel te nemen is om geld op te halen voor het Huis aan het Water, een multifunctioneel oncologisch centrum in Katwoude. Dit is een plek voor kankerpatiënten en hun naasten, waar alle hulp wordt geboden die mensen nodig hebben, die te maken krijgen met deze verschrikkelijke ziekte. De opbrengt gaat naar het Huis aan het Water en naar KWF voor onderzoeksdoelen in de strijd tegen kanker.

Persoonlijk is het een mooie uitdaging die ik graag wil aangaan.

Op donderdag 2 september en op vrijdag 3 september 2021 beklimmen honderden wandelaars, hardlopers en fietsers de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft.

Het evenement Grootverzettegenkanker, wat sinds 2007 jaarlijks wordt georganiseerd is voor (hard)lopers en fietsers. De beklimming vindt plaats op donderdag voor (hard)lopers en op vrijdag voor fietsers. Deelnemen op beide dagen is mogelijk. De start is in Sault op het plein aan de Avenue de la Promenade. 

 

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

13/09/2021
09:17

Wim

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.