Erwin Sikkema

Erwin Sikkema

( Fietsen | Lid van team: Koninklijke Marechaussee )

Kanker hebben wens je niemand toe. Kanker mee maken / beleven wens je niemand toe. Ik heb het van beide kanten meegemaakt en ik kan uit ervaring spreken dat beide aandacht verdiend. Het is dan fijn dat je naast houden van en steun geven aan je geliefde, vriend of vage kennis iets kunt doen aan die machteloosheid, het niet weten hoe je kunt helpen, hoe je om moet gaan met je emotie, enz. Voor mij is een berg op fietsen, of lopen iets waardoor ik het gevoel heb dat ik steun, ik weet dat dat pijn gaat doen, dat ik wel eens van de fiets af kan donderen of gewoon de trappers niet meer rond krijg, maar ik steun en dat geeft een goed gevoel.

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

31/08/2021
12:49

Valesca

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.