Esther Kornaat

Esther Kornaat

( Fietsen | Lid van team: Ride4every1 )

Het gevoel van vriendschap, allemaal voor hetzelfde doel gaan, van overwinning en euforie is zo mooi. Door het enthousiasme van alle deelnemers, waaronder Bob en Pauline, nam ik in september 2019 met uitzicht op de prachtige top van de Mont Ventoux de beslissing om ook mee te doen. De editie 2020 kon door Corona helaas niet doorgaan. Op naar 2021! De Mont Ventoux is geen berg die ik zomaar even op fiets. 23,8 kilometer met een stijgingspercentage van 4.7% tot 9.2%, het is een hele uitdaging. Ik heb doorzettingsvermogen, kracht, moed en een goede motivatie nodig en dat heb ik. Samen met mijn team Ride4every1 ga ik de klus klaren. Ik ga samen met mijn team de strijd aan met "De Kale Berg" voor hen die vechten tegen kanker, voor hen die kanker overwonnen en ter nagedachtenis aan hen die het gevecht hebben verloren.

Activiteit: Fietsen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

10/03/2020
00:00

Anoniem

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.