Fabian de Jong

Fabian met Elephant tegen kanker

( Fietsen | Lid van team: digitaal bureau Elephant )

Zodat niemand meer een ongelijke strijd voert. 

Ik ga straks 24 km tegen 5% gemiddeld afzien en dan is mijn strijd klaar. Voor zij die strijden met (de gevolgen) van kanker is de strijd niet in 2 uur klaar. Daarom wil ik mijn bijdrage leveren zodat uiteindelijk iedereen een strijd met de zwaartekracht kan aangaan en niet meer met het eigen lichaam.

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

03/09/2021
13:06

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
06/04/2021 | 16:35

De rit - Mont Ventoux (via Sault)

Wat ga ik precies doen? Simpel, fietsen. Waar? In de Provence de 'kale' berg op, beter bekend als de Mont Ventoux.  De start is in Sault op het plein aan de Avenue de la Promenade. Daarna is het keihard werken naar boven. Hieronder een beschrijving van climbfinder. Mont Ventoux vanuit Sault is een beklimming in de regio Provence & Côte d'Azur. Hij is 24.4 kilometer lang en overbrugt 1204 hoogtemeters met een gemiddeld stijgingspercentage van 4.9%. De top van de beklimming ligt op 1909 meter hoogte. 

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.