Gymoon van Oostveen

Gymoon van Oostveen

( Fietsen | Lid van team: Équipe amis 058 )

Het feit dat ik in mijn omgeving al een aantal bekenden heb zien lijden aan kanker heeft mij besloten om mij in te zetten voor een betere vooruitzicht . Ik ben gezond en sta nog volop in het leven. Ik wil heel graag iets terug doen voor de maatschappij. Door het inzamelen van geld probeer ik een steentje bij te dragen om verder onderzoek te kunnen doen naar deze vreselijke ziekte.

Ik hoop dat jullie mij willen sponsoren om dit goede en belangrijke doel te ondersteunen. Steun mijn verzet tegen kanker!

Activiteit: Fietsen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

04/03/2020
00:00

.

Bekijk alle

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.