Hylke de Haan

Samen strijden tegen kanker

( Fietsen | Lid van team: Huis aan het Water )

Onze tocht

Nadat afgelopen jaar bij mijn vader een plekje bij zijn prostaat was gevonden, bleken we er gelukkig vroeg bij te zijn en is alleen een jaarlijkse controle voor nu genoeg.

Moeilijk en verdrietig maakt het dat de vader van mijn dierbare vriend Ryan, en tevens goede vriend van mijn vader, afgelopen jaar een zware strijd met kanker is aangaan. Vanaf een afstand voel je de ongrijpbaarheid van de ziekte en wil je meer geven dan je kan, maar ik heb me ook gerealiseerd dat ik kan geven door er voor ze te zijn. Daarom ben ik ook bij het beklimmen van de kale berg met Ryan erbij. Ik ben trots dit samen met hem, Jochem, Tino, Wout en Anouk te mogen doen, die allen van heel dichtbij met deze ziekte in aanraking zijn gekomen.

Ryan coacht al jarenlang mensen die de strijd zijn aangegaan tegen kanker bij Huis aan het Water. Een huis waar mensen met kanker, hun partners, familie en vrienden terecht kunnen en een deel van het geld dat we inzamelen naar toegaat. Het andere deel is voor het KWF.

Je maakt me ontzettend blij met een bijdrage voor deze tocht, zodat ik zeker weet dat door een plek zoals Huis aan het Water niemand dit helemaal alleen hoeft te doen en we dichter bij een toekomst komen zonder kanker.

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

02/09/2021
20:59

Tom

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.