Iwan Loeffen

Mont Ventoux; here we go!

( Fietsen | Lid van team: Diep gaan naar de top (voor Thijs) )

De Mont Ventoux bedwingen is een stevige uitdaging. Vorig jaar ontstond het idee om samen met een groep vrienden deze uitdaging aan te gaan. Geen achtergrond met fietsen maar daar is de afgelopen maanden door de vele trainingsuren verandering in gekomen. Nu wordt het tijd om daadwerkelijk de Mont Ventoux te gaan beklimmen.

Naast mijn persoonlijke doelstelling om de top te bereiken doen wij deze beklimming ook voor onze directe familieleden die dagelijks geconfronteerd worden met de ziekte kanker en de bijbehorende impact. In mijn geval voor mijn Pa die al jaren vecht tegen deze ziekte.

Daarnaast zijn wij als vriendengroep afgelopen maand helaas ook hard met de werkelijkheid geconfronteerd. Bij een deelnemer van onze fietsgroep is lymfeklierkanker vastgesteld. Voor hem helaas geen Mont Ventoux maar een half jaar zware chemotherapie. Ook voor hem gaan we uiteraard keihard de berg op!

Steun ons en doneer een bedrag in ons groot verzet tegen kanker!

Dank!! 

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

05/09/2021
12:10

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.