Jelle Jasper Tadema

Jelle Jasper Tadema

( Fietsen | Lid van team: Team Meijer Group )

Op de pedalen voor het goede doel! Op 4 september ga ik de iconische tour de france klassieker, de Mont Ventoux, beklimmen met mijn collega's en nog veel meer fanatiekelingen.

Dit doen we voor het goede doel. Ik heb gekozen om mijn opbrengst te doneren aan de Veluwse Wens Ambulance. Deze stichting zorgt er voor dat ernstig zieke mensen alsnog een laatste wens in vervulling kan laten gaan.

Mijn doel is 1000 euro op te halen, hopelijk heb jij hier ook iets voor over! Elke bijdrage groot en klein is even welkom!

Activiteit: Fietsen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

27/03/2020
00:00

Rudi

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.