John Kool

Ik fiets tegen kanker!

( Fietsen | Lid van team: Toppers naar de top )

Helaas heb ik ook de oneerlijke strijd tegen Kanker van dichtbij meegemaakt in mijn familie.

Ik doe dit dan ook omdat je Kanker nooit alleen hebt, maar met je hele omgeving. Als omstander kun je alleen maar toekijken, steunen, hopen, en een beetje financieel helpen.

Er is al veel bekend maar ook nog zoveel onbekend over deze ziekte, dat onderzoek nodig blijft! Voor deze onderzoeken is er nog steeds héél véél geld nodig om deze ziekte de wereld uit te helpen.

 

Help je me om de beklimming van de Mont Ventoux tot een groot succes te maken?

 

Super bedankt alvast...

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

25/08/2021
14:25

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.