John van den Broek

Samen tegen kanker!

( Fietsen | Lid van team: digitaal bureau Elephant )

Ik ben eigenlijk helemaal niet van het fietsen, maar toen er werd verteld dat dit voor het goede doel is kon ik niet weigeren. Ik ben dan misschien wel sportief ingesteld, maar op een racefiets heb ik nog nooit gezeten. Daar komt dus nu verandering in! Ik ga samen met mijn teamgenoten de Mont Ventoux op om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF.

Help jij mee? Doneer dan nu!

Activiteit: Fietsen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

20/07/2021
18:24

Alen Sirovica BV

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.