Judith Koobs

Ik word een held!

( Wandelen | Lid van team: Team Onderweg )

Omdat kanker de wereld uit moet draag ik op deze manier mijn steentje bij. 

Als team steun ik kinderkanker de Bilt. Kinderkanker Nederland is onder andere bekend van de kanjerketting. Een kind dat in behandeling is tegen kanker krijgt bij elke ingreep een kraal om aan een ketting te doen. Alle kettingen worden afgesloten met een kraal waarbij wij hopen dat dit een oranje/turkooise bloemetje is waarbij het kind de laatste behandeling heeft gehad.

Al veel vrienden van mij verloren door deze onbegrijpelijke ziekte die soms niet lijkt te stoppen. Iedereen kent wel iemand met deze ziekte. Samen met het team staan we sterker door samen te lopen of te fietsen. 

In september 2021 mocht ik mee naar Frankrijk en heb de sfeer geproefd van de hele grote familie die allemaal hetzelfde doel hebben. Ik kan je vertellen, dit heeft zo'n impact gehad op mij en niet met een pen te beschrijven. In september 2022 ga ik zelf lopen/wandelen om geld in te zamelen.

Activiteit: Wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

02/01/2022
15:40

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer