Lilian Ceelen-bendermacher

Lilian Ceelen-Bendermacher

( Wandelen | Lid van team: Toppers naar de top )

Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die met de kanker in aanraking is gekomen, Kankeronderzoek heeft de genezingskans de laatste jaren een enorme boost gegeven. Genezen en  verder leven dat is de wens van iedere kankerpatient! Iedere bijdrage is dus zo welkom, daarom ga ik voor de derde keer deze "winderinge berg" op wandelen. Geef me een duwtje en steun hiermee het KWF en Toon Hermans Huis Weert.

Activiteit: Wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

01/09/2021
22:58

Laura

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.