Lucas La Poutré

Ik fiets tegen kanker!

( Fietsen | Lid van team: Club Spijker )

In een jaar vol onrust en lockdowns zijn wij begonnen met wielrennen, om aan alle maatregelen te ontsnappen. Tijdens dit bewogen jaar zijn we helaas binnen onze vriendengroep in contact gekomen met een kanker diagnose. Dit traject heeft hem gelukkig niet klein gekregen, net zoals de Mont Ventoux ons ook niet klein kan krijgen als onervaren fietsers.

Wij zullen deze geweldige berg op fietsen om daarmee ons steentje bij te dragen ten behoeve voor onderzoeksdoelen van het KWF en het Princes Maxima Ziekenhuis.

Knallend en met afziend de kale berg beklimmen met het doel een zo hoog mogelijke financiële bijdrage te verzamelen.

Wil jij ons hierin steunen?

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

04/09/2021
10:08

Anoniem

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.