Manon Nanning

Ik ga strijden!

( Fietsen | Lid van team: ❤ Team Fokje ❤ )

Ik heb altijd respect gehad voor mijn familieleden die dit evenement hebben opgezet en al vaak hebben meegedaan. Ik zei altijd; ooit zou ik dit ook wel eens willen doen. Maar ik fiets nooit, heb niet eens een gewone fiets, laat staan een race fiets, dus daar blijft het dan altijd bij..  

2021, het vreselijkste jaar ooit. Mijn aller liefste moeder, mijn beste vriendin, mijn beste maatje, mijn álles heeft vorig jaar keihard moet strijden. Helaas heeft ze het na een paar maanden niet kunnen winnen. Veel te snel, veel te vroeg, veel te jong heeft ze afscheid van ons moeten nemen. Afscheid nemen van je allerliefsten, dat is onmogelijk, onmenselijk.. 

Nooit heeft ze geklaagd, ze was altijd positief, zelfs haar laatste dagen was zij degene die ons aan het troosten was. Haar los moeten laten, dat kan niet, dat bestaat toch niet, haar moet missen, je wereld staat op zijn kop. Je staat er mee op, je gaat er mee naar bed. Met alles wat je mee maakt mis je haar. In de kleinste dingen, iedere dag belden we, al was het maar een minuut. Iedere dag even een ❤️ Of een 👄 via de app... Het gemis word steeds groter en groter..... je word futloos, negatief, je hebt nergens meer zin in. Maar alles gaat door, dus je moet door, voor je gezin, je familie. Dat is wat mama wou: Zorg voor je gezinnetje! En dat hebben we haar beloofd: om op elkaar te letten, voor elkaar te zorgen, er voor elkaar te zijn! 

Mijn kinderen zeiden steeds: Ik wou dat wij een toverstaf hadden, dan konden wij oma beter toveren! 🙏 Helaas bestaat dat niet..

Wat ik wel kan doen is proberen om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor meer onderzoeken, meer behandelingen maar ook dat er een methode kan komen die voorkomt dat iemand die belast is met "verkeerde" genen uiteindelijk kanker krijgt, zonder dat daarvoor ingrijpende preventieve maatregelen nodig zijn, zoals operaties o.i.d.

Ja, ik ga strijden, voor jou mam!✨

Het is iets om keihard naar toe te werken. En dit samen met mijn familie die dit ook allemaal voor jou doen mam!

Ik heb nog geen fiets, ik heb nog nooit gefietst, maar ik kom bovenop die berg!❤️


Love you, mam! 

 

Activiteit: Fietsen
29/06/2022
21:44

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
31/03/2022 | 18:20

Een jaar geleden

  Vandaag een jaar geleden 31 maart 2021,  Deze ochtend zat ik samen met mijn zusje bij ons thuis in de zandbak, Dex lekker aan het spelen, te wachten op de uitslag van de scan die mama had gehad.. Misseboel..... Het begin van wereld die op zijn kop ging staan. Wel mogelijkheden om te bestralen.. Poeh gelukkig maar, daar gaan we voor, we gaan knokken!  Het begin van een zware tijd, van zorgen,  verdriet, maar ook veel liefde..  Maar welke nachtmerrie is dit, dat wij na 5 maanden al afscheid moesten nemen van elkaar. Dat wij nu al 7 maanden zonder haar moeten! Ongelofelijk, zo oneerlijk, niet te bevatten. Alles gaat door. Maar bij alles wat je mee maakt mis je haar. Gewoon de simpele dingen....  Het buiten trainen is begonnen..Ik vind de kilometers nog niet zo zwaar, maar vooral de houding is wel wennen hoor: Mijn rug en nek... maar we gaan door.. trainen & strijden. Voor jou mam!     Liefs, Manon