Marc Elven

Marc van Elven

( Fietsen | Lid van team: Fietsen voor Vera maar tegen kanker )

Kanker slaat in als een bom. Kanker bij het kindje van je vrienden als een atoombom. Vera is pas 12 jaar oud. In plaats van onbezorgd spelen met vriendinnetjes, vecht ze tegen neuroblastoom fase 4 (kanker van de voorlopercellen van het onwillekeurige zenuwstelsel). Op 3 september 2021 ga ik de uitdaging aan: met 5 vrienden, waaronder de vader van Vera, beklim ik de Mont Ventoux! Hoe meer geld we inzamelen, hoe meer onderzoek mogelijk is. Iedere euro telt. Steun je Vera en mij? Doneren kan via Marc van Elven (grootverzettegenkanker.nl)

Because she’s worth it! #nevergiveup #grootverzettentegenkanker

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

03/09/2021
15:40

Tim

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.