Marlies Mestrom

Marlies Mestrom

( Wandelen | Lid van team: Toppers Nazorgcentrum IntermeZZo )

Van nazorg of begeleiding van de patient of diens naasten was geen sprake toen mijn vader kanker had. Oh, wat hebben we dat gemist! Daarom ga ik nu voor Nazorgcentrum IntermeZZo in Zwolle die K-berg weer op. Voor alle mensen in onze omgeving die kanker hebben, hebben gehad of er aan overleden. Wijlen mijn karakteristieke vader, dierbare schoonmoeder, allerliefste tante Gerrie en ome Broer in gedachten. En natuurlijk met ons hart bij al onze naasten die nu worstelen met kanker.

Activiteit: Wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

17/09/2020
00:00

Mariëlle

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.