Miranda Kozoderovic

Ik fiets tegen kanker!

( Fietsen | Lid van team: Koninklijke Marechaussee )

Het is oneerlijk dat mensen eerst het geluk hebben om te mogen leven om vervolgens in ondragelijke nachtmerries terecht te moeten komen met grote gevolgen voor hen en hun naasten.

Ik zou graag willen dat deze ziekte gericht en effectief aangepakt kan worden, met zo min mogelijk bijwerkingen. Preventie is nog het ultieme doel. Ik doe dan ook mee om financieel en met aandacht bij te dragen aan onderzoek ter voorkoming en genezing van kanker.

Tijdens andere evenementen heb ik een klein steentje bijgedragen aan palliatieve zorg. "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd". Dit blijft een enorm goed doel!

Door nu deel te nemen aan de beklimming van de Mont Ventoux hoop ik geld op te halen waarmee onderzoek gefinancierd kan worden om er ooit voor te zorgen dat er geen palliaitieve zorg meer nodig zal zijn. Hier is erg veel voor nodig en ik ben dankbaar dat de stichting mij in de gelegenheid stelt op deze manier iets te kunnen betekenen.

 

 

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

22/09/2021
14:02

Anoniem

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.