Paul Maas

Samen voor beter

( Wandelen | Lid van team: Vereniging Kinderkanker Nederland )

Op 30 Maart 2015 stortte onze wereld in.
Bij onze jongste zoon, Finn van 7 jaar, werd toen acute leukemie ontdekt.
2 Lange jaren van wekelijkse (vaak zelfs dagelijkse) chemo, dexamethason, bloedtransfusies, sondevoeding, ruggemergpuncties en complicaties volgden.
Het zijn jaren die ik voor geen goud zou willen overdoen. Wat een verdriet om je eigen kind en andere kinderen zo te zien lijden. Nu is Finn bijna 3 jaar klaar met zijn behandeling en gaat het goed met hem. De controles, iedere 3 á 4 maanden, blijven spannend. Ieder pijntje, blauwe plek, wit zien of bloedneus verlamt je en brengt de grote angst weer naar boven. Als alles goed blijft gaan mogen we over 2 jaar Finn als genezen van de leukemie beschouwen.
Aan de late effecten van de behandelingen (oa hartschade, het ontstaan andere soorten kanker) proberen we niet teveel te denken.
Als gezin pakken we de draad weer op en nu zijn we klaar om wat terug te doen. Voor het KWF en zeker ook voor de VOKK. De VOKK steunt ouders met praktische hulp, informatie en met de kralenketting.
Ieder kind krijgt bij ieder onderzoek of behandeling/chemo een specifieke kraal, waarmee ze een mooie ketting maken. Met deze ketting kunnen zij laten zien wat ze allemaal moeten meemaken. De ketting van Finn is 12 meter lang en bestaat uit 626 kralen......Vol trots liet hij zijn ketting aan iedereen zien. De ketting heeft nu een mooi plaatsje in onze huiskamer gekregen. Paul en ik gaan graag de 26 kilometer lange uitdaging van de kale berg (met een gemiddeld stijgingspercentage van 10%) aan, om zoveel mogelijk geld in te zamelen zodat zoveel mogelijk mensen en kinderen kunnen genezen van kanker. 60% Van het ingezamelde geld gaat naar KWF en 40% naar de VOKK. Steun jij ons mee voor het goede doel?

Activiteit: Wandelen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

27/08/2021
13:57

Mark & Thea

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.