Peter Ham

"VOOR NIETS GAAT DE ZON OP"

( Fietsen | Lid van team: Koninklijke Marechaussee )

"VOOR NIETS GAAT DE ZON OP".... Dat is natuurlijk fantastisch, maar voor onderzoek naar kanker is nog steeds heel veel geld nodig.

Niets doen is geen optie, dit geldt helaas ook voor Nicole (mijn vrouw). Sinds april 2017 vecht zij dagelijks tegen kanker. Bij haar is longNET (Neuro Endocrine Tumoren) gradatie 2 met uitzaaiing in de lever geconstateerd, een bijzondere vorm van kanker waar nog heel veel onderzoek naar gedaan moet worden. De klap was nog harder toen we te horen kregen dat volledig genezing er niet meer in zat en alles gericht was op een palliatievebehandeling. Na een long- en leveroperatie is het een poosje stabiel gebleven maar eind 2019 kregen we te horen dat haar lever vol met uitzaaiing zit, het slikken van hormoontabletten zou de groei moeten remmen maar eind 2020 kregen we de volgende klap, 1 tumor was extreem hard gegroeid. De angst neemt dan opnieuw de overhand maar gelukkig kregen we de kans om met chemomedicijnen te starten. De 1e kuur van 3 x 2 weken medicijnen zit er nu op met als resultaat dat de groei is gestopt. De chemobehandeling gaat wel door maar zolang dat remt is dat prima.

We laten ons niet uit het veld slaan en genieten van de kleine dingen zoals een gratis zonsopkomst.

Samen met het team van de Koninklijke Marechaussee zet ik mij in om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het goede doel "De strijd tegen kanker". Voor de collega's van de Koninklijke Marechaussee en mij is geen berg te hoog, daarom wandelen of fietsen wij op 2 en 3 september 2021  de "MONT VENTOUX" op om iedereen te steunen die vecht tegen de verschrikkelijke ziekte "kanker".

Steunt u mij/ ons in deze missie? Namens Nicole, mij en het hele team van de KMar ontzettend bedankt!

groetjes Peter

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

05/06/2021
09:58

Michael

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.