Peter Petersohn

Ik fiets tegen kanker en voor Edwin

( Fietsen | Lid van team: Équipe amis 058 )

In mijn omgeving heb ik mensen verloren, en zien vechten tegen de ziekte kanker. Het geeft mij die energie om daar mij voor in te zetten voor meer onderzoek, en een beter vooruitzicht te krijgen voor de mensen die vechten tegen deze verschrikkelijke ziekte. Door jullie sponsorbedrag kan ik mijn steentje hier aan bij dragen aan de strijd tegen kanker. Mijn dank is dan ook groot voor jullie bijdrage! Peter Petersohn

Activiteit: Fietsen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

10/07/2021
13:36

Edwin

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.