Peter Petersohn

Peter's Uitdaging

( Fietsen | Lid van team: Équipe amis 058 )

In mijn omgeving heb ik mensen verloren, en zien vechten tegen de ziekte kanker. Het geeft mij die energie om daar mij voor in te zetten voor meer onderzoek, en een beter vooruitzicht te krijgen voor de mensen die vechten tegen deze verschrikkelijke ziekte.

Het zou dan ook mooi zijn als jullie mij hier in willen steunen om zo een mooie bedrag in te zamelen tegen deze verschrikkelijke ziekte.
Steun mij en doneer voor ons verzet tegen kanker.

Activiteit: Fietsen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

23/02/2020
00:00

Hennie

Bekijk alle

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.