Regina Bakker

Hallo leven. Trek iets moois aan. We gaan.

( Wandelen )

Voor de tweede keer de Mont Ventoux op. Dat is een kleine inspanning in vergelijking met de inspanningen van mijn vader, familie en vrienden die moeten omgaan met kanker of zijn overleden, waaronder mijn krachtige, dappere vader die op Kerstavond zijn strijd tegen uitgezaaide slokdarmkanker heeft verloren. . Uit respect en met een diepe buiging voor hen loop ik naar de top.

Activiteit: Wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

07/07/2021
19:42

Mantrailing

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.