Richard Mos

Richard de Mos

( Fietsen | Lid van team: Tour de Toekomst )

Ik beklim de Mont Ventoux tégen kanker! Help jij mij? 


Binnen mijn familie- en vriendenkring te vaak meegemaakt hoe die rotziekte kanker zich meester kon maken van lichaam en geest.

Daarom reis ik begin september met Team Tour de Toekomst af naar Frankrijk in een ongetrainde poging om de Franse Mont Ventoux te beklimmen.

Doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor de bestrijding van kanker. Ons bedrag gaat naar Stichting Villa Joep, voor kinderen met deze vreselijke ziekte.

🚨Steun je onze strijd met een donatie? 

Iedere euro tegen kanker is er één, daar fiets ik graag voor mee, daar ga ik graag veel euro's voor ophalen. Doneren dus!

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

14/09/2021
10:46

Anoniem

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.