Rob van Gaalen

Ik fiets tegen kanker!

( Fietsen | Lid van team: Huis aan het Water )

Omdat het de wereld uit moet...

Dit jaar help ik het Huis aan het Water niet ....op de berg....maar thuis. Op die dagen zelf ben ik verhinderd, maar voor het starten van de team-aanmelding was ik bereid me als 1e in te schrijven. 

Daarom kon de teampagina op de website van Grootverzettegenkanker komen.

En ja, hoewel ik niet de berg op ga, kun je me toch helpen met een donatie...Elke Euro Telt.....voor Huis aan het Water.

En ja, mijn inschrijving betaal ik natuurlijk zelf. 

En vooral.....schrijf je in voor het team 2021 en doe dat voor 31 mei 2021.

 

Filmpje

Op maandag 17 mei organiseerde het Huis aan het Water een informatieavond voor belangstellenden die (mogelijk) de Mont Ventoux op willen fietsen, rennen of lopen. Op de informatieavond waren deelnemers aanwezig van voorgaande jaren die de geïnteresseerden alles konden vertellen over deze pittige uitdaging.

Lees het hele artikel hier: https://bit.ly/3uXUt05

Activiteit: Fietsen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

17/05/2021 | 20:00
Voorlichtingsavond 17 mei 2021

Op 17 mei wordt een voorlichtingsavond gehouden in Huis aan het Water.

Aanmelden verplicht via info@stichtinghuisaanhetwater.nl

17/05/2021 | 20:00

Voorlichtingsavond 17 mei 2021

Op 17 mei wordt een voorlichtingsavond gehouden in Huis aan het Water.

Aanmelden verplicht via info@stichtinghuisaanhetwater.nl

Bekijk alle
17/07/2021
14:30

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
24/05/2021 | 11:57

€ 400 dik bereikt

 Hoewel ik dus niet ga fietsen, wilde ik toch voor het team ook de 'verplichte' donatie van € 400 halen. En ja, binnen een week is er € 540 gedoneerd. Daar word ik stil van. Dank jullie wel donateurs!

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.