Rob van Gaalen

Ik fiets tegen kanker!

( Fietsen | Lid van team: Huis aan het Water )

Omdat het de wereld uit moet...

Dit jaar help ik het Huis aan het Water niet ....op de berg....maar thuis. Op die dagen zelf ben ik verhinderd, maar voor het starten van de team-aanmelding was ik bereid me als 1e in te schrijven. 

Daarom kon de teampagina op de website van Grootverzettegenkanker komen.

En ja, hoewel ik niet de berg op ga, kun je me toch helpen met een donatie...Elke Euro Telt.....voor Huis aan het Water.

En ja, mijn inschrijving betaal ik natuurlijk zelf. 

En vooral.....schrijf je in voor het team 2021 en doe dat voor 31 mei 2021.

 

Filmpje

Op maandag 17 mei organiseerde het Huis aan het Water een informatieavond voor belangstellenden die (mogelijk) de Mont Ventoux op willen fietsen, rennen of lopen. Op de informatieavond waren deelnemers aanwezig van voorgaande jaren die de geïnteresseerden alles konden vertellen over deze pittige uitdaging.

Lees het hele artikel hier: https://bit.ly/3uXUt05

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

17/05/2021 | 20:00
Voorlichtingsavond 17 mei 2021

Op 17 mei wordt een voorlichtingsavond gehouden in Huis aan het Water.

Aanmelden verplicht via info@stichtinghuisaanhetwater.nl

17/05/2021 | 20:00

Voorlichtingsavond 17 mei 2021

Op 17 mei wordt een voorlichtingsavond gehouden in Huis aan het Water.

Aanmelden verplicht via info@stichtinghuisaanhetwater.nl

Bekijk alle
30/09/2021
20:09

ABC-diensten

Bekijk alle
  Bekijk alle
06/08/2021 | 9:30

Verder...

 We zijn 2 1/2 maand verder en dit team zit al bijna op € 26.500. Dat is toch uitermate enthousiasmerend. Er gaat geen dag voorbij of er is weer een donatie van de deelnemers te zien. Ik zie al die donaties ook direct in mijn mails en dat blijft steeds een kick geven. Ik ben ook heel blij dat mijn eigen streefdoel van minimaal € 400 dik overschreden is. Het staat nu op € 1120 en dat terwijl ik niet zelf die berg op ga, maar als teamcaptain de 'boel' mag aanjagen. Het is fantastisch!!

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.