Ryan Kreijne

Grote Man vs Grote Berg

( Fietsen | Lid van team: Huis aan het Water )

Al jaren lang train en coach ik mensen die de strijd aan zijn gegaan met kanker. Helaas, afgelopen jaar kwam de ziekte nog dichterbij en werd mijn vader getroffen.

Niet veel later kreeg mijn goede vriend Tino hetzelfde nieuws te horen. Ook zijn vader werd ziek.

Toen de Mont Ventoux fietsactie tegen kanker voorbij kwam kreeg ik de sterke drang om dit te gaan doen. Dit was hét jaar dat ik de uitdaging aan moest gaan.

Ondanks dat ik sportief ben en altijd veel gesport hebt, is (lange) duur nou niet bepaald mijn sterkste kant. Kracht en explosiviteit, met wat bijkomende massa, is meer mijn straatje. Niet bepaald een berggeitje dus.

Iemand die tegen kanker vecht heeft vaak weinig keus. Je gaat de strijd aan!

Het enorm uitdagende ziekteproces van kanker onderga je niet alleen. Dat doorsta je samen. Zo ook deze berg! Ik sprak Tino en ook hij had dezelfde drang. Zo benaderde ik nog meer vrienden om mee te doen. Allen zijn zij van dichtbij in aanraking gekomen met de ziekte.

Nu gaan we gezamenlijk de uitdaging aan en fietsen we voor Team Huis aan het Water. Een prachtig centrum op een fantastische locatie met enorm goede (na)zorg.

Samen strijden wij tegen kanker. Alle beetjes helpen. Steun jij mij ook in deze strijd?

 

UPDATE

Helaas, mijn vader verloor zijn gevecht half juli. Een enorm zwaar verlies en groot verdriet. Het was een fysieke en mentale strijd. Maar mijn vader heeft het maximale eruit gehaald en gestreden tot het einde!

Voor het evenement zullen we vanuit Sault de Mont Ventoux beklimmen. De afgelopen periode heeft mij gemotiveerd om de klim ook vanuit Bedoin te maken, de zware route. Tweemaal de Mont Ventoux dus! Een fysieke en mentale uitdaging die ook ik aan ga. 

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

28/09/2021
12:13

Roel en Mariëtte

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.