Theo Timmermans

Afzien voor strijd tegen kanker!

( Fietsen | Lid van team: Team Meijer Group )

Kanker is een vreselijke ziekte die veel leed veroorzaakt en heeft veroorzaakt bij veel mensen. Bijna iedereen kent in zijn eigen omgeving wel iemand die hier mee te maken heeft gehad. Zelf ben ik hier geen uitzondering op en heb ik in mijn naaste omgeving meegemaakt wat voor vreselijke ziekte het kan zijn. Om de strijd met kanker aan te gaan, is geld nodig, geld voor onderzoek en behandeling. Vrijdag 3 september ga ik de Mont Ventoux beklimmen om geld in te zamelen voor dit goede doel! Willen jullie mij steunen? Alvast bedankt voor jullie support!

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

27/08/2021
15:35

Anoniem

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.