Wijnand van der Meer

WIJNAND VAN DER MEER

( Fietsen | Lid van team: Team Hospice Schagen )

In 2019 heb ik voor het eerst meegedaan en hebben we met ons team een waanzinnig bedrag mogen overhandigen aan het hospice schagen. Tevens kwamen we als " vreemden" van elkaar aan in zuid frankrijk en gingen we als vrienden weer naar huis. Ik heb het voorrecht om in een gezonde goede conditie dit avontuur te mogen aangaan, terwijl er zoveel mensen elke dag moeten strijden voor genezing of die in het hospice verblijven omdat ze uitgestreden zijn. Hoe mooi is het dat ik door een sportieve prestatie neer te zetten ervoor kan zorgen dat we met ons team ook in 2021 weer een mooi bedrag kunnen overhandigen aan het hospice schagen

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

30/09/2021
21:24

Bert en petra

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.