Wout Bierens

Klimmen tegen kanker

( Fietsen | Lid van team: Huis aan het Water )

Als ex-leukemie patiënt besef ik de waarde van dergelijke initiatieven en naar de huidige actualiteit toe heb ik twee goede vrienden - Ryan Kreijne & Tino Moolenaar - die de ziekte op een verschrikkelijke manier meemaken via hun vaders. 

Toen werd gevraagd om dit avontuur met elkaar te ondernemen was de keuze snel gemaakt; dit gaan we doen! Ik fiets de Mount Ventoux op als eerbetoon aan Gert en Johan die strijden tegen kanker en tevens fiets ik voor alle artsen, verpleekundigen en onderzoekers die zich elke dag inzetten voor een betere wereld zonder kanker. 

Met een mooie groepen vrienden: Hylke, Ryan, Jochem, Tino, Wout en Anouk gaan we de Mount Ventoux op als steun voor Huis aan het Water en KWF.

Voor elke donatie - groot of klein - ben ik dankbaar en weet ik dat het goed terecht komt. 

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

16/09/2021
10:37

Rik en Mandy

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.