Wouter van den Ham

Wouter van den Ham

( Fietsen | Lid van team: Tour de Toekomst )

Ziekenhuis in en ziekenhuis uit. Geen kind hoort een valse start te hebben. Na het zelf mee te maken wilde één lid van onze vriendenfietsclub (Tour de Koelkast) een bijdrage leveren aan een normale toekomst voor ieder kind. Voor een ander teamgenoot is het dit jaar 30 jaar geleden dat de kinderkanker -neuroblastoom- werd geconstateerd. Hoewel voor hem de strijd is gewonnen, overlijdt nog altijd het overgrote deel van de getroffen kinderen. Een toekomst verloren. Met elkaar gaan wij de strijd aan. Tour de Toekomst was een feit. Wij gaan de Mont Ventoux (1909 m) per fiets beklimmen als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Met deelname van onze vriendengroep aan het evenement Grootverzettegenkanker (3 september 2021) willen wij zo veel mogelijk geld ophalen voor organisaties die helpen in de strijd tegen kanker. In het bijzonder Villa Joep, het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker. Ga jij samen met ons de strijd aan? Wij leveren de sportieve prestatie en jij kan mij en ons Team Tour de Toekomst steunen door te doneren. Doneren kan via mijn persoonlijke link: https://grootverzettegenkanker.nl/participant/wouter-van-den-ham Mocht je op een andere manier ons team willen steunen neem dan contact met me op via teamtourdetoekomst@gmail.com

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

29/09/2021
10:40

Mavim BV

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.