Martin Tingen

Met Olaf naar de top tegen kanker!

( Fietsen | Lid van team: #TeamTobias )

Omdat kanker de wereld uit moet, wil ik mijn collega Olaf Buiten bijstaan met zijn deelname aan Groot Verzet tegen Kanker.

Zie onderstaand bericht van Olaf: 

Op 2 september 2022 beleefde ik een fantastische dag. Namens de Tobias Sybesma Foundation en het KWF was ik deelnemer van Stichting Mont Ventoux en beklom ik op de racefiets de Mont Ventoux. Goed georganiseerd, prima weer en een fantastische sfeer. Eenmaal boven, moe maar voldaan, bekroop mij een sentimenteel gevoel. Was het trots op de geleverde prestatie en de mooie opbrengst voor de goede doelen? Was het een uiting van de onmacht die je ervaart als er weer een naaste wordt getroffen door deze ziekte of heeft het met mijn eigen verleden te maken?
 
Zelf heb ik “geluk” gehad toen drie jaar geleden bij mij teelbalkanker werd geconstateerd. Een operatie was voldoende dachten we. Helaas blijkt na de Mont Ventoux deze teelbalkanker toch niet helemaal weg. Uit een periodieke controle blijkt een uitzaaiing en start ik komende donderdag aan een periode van chemobehandelingen. Ondanks dat dit een spannende tijd is voor mij, mijn gezin en dierbaren, prijs ik mij gelukkig om meerdere redenen. De kans op een succesvolle behandeling is bijzonder groot (95%+), de uitzaaiing is door periodieke controle vroegtijdig geconstateerd en het betreft de “goede” kanker variant. Het wordt een nare periode maar er is een goed perspectief en ik heb vertrouwen. Onkruid vergaat immers niet 😊.
 
Ik heb in mijn leven al enkele keren tegenslagen gehad. Hierdoor heb ik geleerd om in donkere tijden te zoeken naar iets positiefs en hierin helpt het hebben van een doel voor mij. Mijn wens is om ervoor te zorgen dat iedereen met kanker mijn perspectief krijgt. Dus dat wordt het doel!! Laat dit nu ook het doel zijn van de Tobias Sybesman Foundation. Daarom ga ik op 7 en 8 september (genezen) weer deelnemen aan Groot Verzet Tegen Kanker met Team Tobias om de oplossing te vinden voor hersenstamkanker. En je raadt het al, ik vraag jou dit ook te doen! Ga je mee? Ik beloof dat het een geweldige ervaring wordt.
 
 
 
 
BeantwoordenDoorsturen
 
 
 
Activiteit: Fietsen
07/09/2023
09:39

Karel

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer