De Mont VanTeun

De Mont VanTeun

Geïnspireerd door de strijd tegen kanker van (oud)Prins Teun d'n 1ste en de lang gekoesterde wens om als jeugdvrienden ooit eens samen een berg op te fietsen gaan wij de uitdaging aan!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

22/07/2021
10:06

Kim

Bekijk alle
  Bekijk alle
17/07/2021 | 18:46

Veluwezoom

Eigenlijk zouden we vandaag deelnemen aan de Volta Limburg Classic: 90 kilometer door het Zuid-Limburgse heuvelland om ons voor te bereiden op de Mont Ventoux. Helaas viel dit plan in het water en zijn we uitgeweken naar de heuvels van de veluwezoom om daar de nodige hoogtemeters te maken!

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.