Team Sven

Team Sven

Op 7 november 2019 heeft Sven de Gier de diagnose botkanker gekregen (osteosarcoom). De tumor zat bij zijn knie. Na de eerste chemokuren bleek dat dit niks voor de tumor heeft gedaan. Helaas had Sven geen keus en is zijn been in februari 2020 boven zijn knie geamputeerd. Sven is ondanks alles enorm positief en een voorbeeld voor velen. Tijdens deze moeilijke periode wist/weet Sven iedereen er door heen te slepen met zijn optimisme. Momenteel gaat het goed met Sven maar de komende jaren blijven spannend. Wij als familie/vrienden van Sven hebben besloten voor hem en natuurlijk vele anderen de berg op te fietsen/wandelen. Sponsort u ons ook?

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

19/09/2021
18:55

Anoniem

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.