Huis aan het Water

Wij doen mee!

Samen komen we verder!

Kijk naar het introductiefilmpje van PIM via https://bit.ly/3uXUt05 

 

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

30/09/2021
20:09

ABC-diensten

Bekijk alle
  Bekijk alle
01/09/2021 | 15:08

Bijna de berg beklimmen

 Nog 1 dag voor de bergbeklimming staan onze 21 deelnemers klaar om te gaan. Met groot respect zag ik hun voorbereidingen en vooral hun enthousiasme. Nooit eerder was ik zo emotioneel vooraf, herinneringen komen boven, namen schieten je te binnen van de mensen van voorbij. Zoveel strijd en zoveel verlies gezien. En dan dit team, groepjes individuen, de meesten kende ik niet, maar wat ben ik trots op ze. Wat een positivisme. En wat een bedrag hebben ze al bij elkaar opgebracht: het is verbazingwekkend. Het is het hoogste gemiddelde per persoon van al die jaren dat we met een team van Huis aan het Water naar boven zijn gegaan. Boven op de berg hopen we jullie te zien, misschien wat onherkenbaar, want ieder heeft eenzelfde pakje aan, maar wij zullen er met pet en/of shirt van Huis aan het Water staan. In elk geval zullen we nog deze nacht gaan rijden en hopen er vrijdag getuige van te mogen zijn. Jammer genoeg kunnen we de donderdag niet meemaken, maar dat is niet anders. In de kapel zullen we een kaars branden voor allen die hun dappere strijd tegen de ziekte proberen te overwinnen.   Rob van Gaalen (teamcaptain)

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.