Kansrijke Kanjers klimmen tegen kanker

Kansrijke Kanjers klimmen tegen kanker

Wij zijn een team van collega's en vrienden uit Baarn en omstreken. Een aantal van ons werkt bij Woonwarenhuis Nijhof in Baarn en daar kennen we elkaar van. Op dit moment hebben we collega's in ons midden die aan kanker lijden. Tevens zijn onlangs collega's aan deze vreselijke ziekte overleden en hebben een paar van ons moeten meemaken dat familieleden of naasten lijden of zijn overleden aan kanker. Kortom: het komt allemaal heel dichtbij. Daarom gaan we dit jaar de strijd aan met de Mont Ventoux om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar de genezing van kanker. Dit is het enige dat we kunnen doen voor hen die ziek zijn. Wilt u ons helpen? Steun onze actie en doneer uw bijdrage. Alvast ontzettend bedankt!

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

14/09/2021
14:13

Vandyck (Corn. van Dijk BV)

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.