Team de Vlinder

Team de Vlinder

In 2021 doet Team de Vlinder voor de zevende keer mee aan de beklimming van de Mont Ventoux om fondsen te werven voor het KWF Kankerbestrijding en Bijna Thuis Huis De Vlinder. De Vlinder in Best biedt een huiselijke omgeving voor ernstig zieke mensen in de laatste fase van hun leven, indien dat thuis niet mogelijk of wenselijk is. De Vlinder draait vrijwel volledig op vrijwilligers en is financieel afhankelijk van giften en donaties.

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

05/05/2021
15:05

Worstenbroodjesactie 2021

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.