Groot Verzet Tegen Kanker

 

Doe mee op 5 en 6 september 2024!

Word jij een held? Beklim (hard)lopend of fietsen de genadeloze Mont Ventoux op 5 of 6 september en haal zoveel mogelijk geld op voor KWF en lokale goede doelen. 

De strijd tegen kanker is als het beklimmen van een hoge berg. De genadeloze klim naar de kale top van de Mont Ventoux symboliseert de strijd die kankerpatiënten en hun naasten dagelijks voeren tegen deze ziekte. Jaarlijks gaan honderden helden die uitdaging aan. En door zich te laten sponsoren halen ze geld op voor KWF Kankerbestrijding en andere lokale initiatieven. Dat geld is hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 Nederlanders te maken met kanker.

Wil jij alles weten over onze stichting? Bekijk dan de livestream. Gepresenteerd door Gio Lippens met fantastische verhalen van deelnemers, ambassadeurs, vrijwilligers, de Goede Doelen, het KWF en natuurlijk onze hoofdsponsor Warmteservice! 

Livestream Groot Verzet Tegen Kanker

 

Lees meer Lees minder
Wij hebben samen al 579 km afgelegd

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Ik doe mee!
  Bekijk alle
30/11/2023 | 19:00

Inschrijving geopend!

Vanaf 1 december is het mogelijk om je in te schrijven als deelnemer van het prachtige evenement van Stichting Groot Verzet Tegen kanker op 5 en 6 september. 
02/03/2024
10:17

Anoniem

Aan: Ik word een held!
Bekijk alle

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.