Andor van Leerdam

Andor van Leerdam

( Fietsen | Lid van team: Koninklijke Marechaussee )

In september 2021 zal ik, samen met collega's van de Koninklijke Marechaussee, de Mont Ventoux beklimmen ter ondersteuning van de goede doelen KWF en het Prinses Maxima Centrum ( kinderoncologie ). Onderzoek is nog steeds hard nodig voor het vinden van behandelingen die de kans op overleving vergroten en waarbij ook de kwaliteit van leven een hele belangrijke rol speelt. Ik hoop dat jullie mij en daarmee het KMar team willen sponsoren in ons verzet tegen kanker.

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

31/08/2021
22:56

Piet en Daphne

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.