Erik Jansen

Naar de top van de Mont Ventoux voor De Cirkel!

( Fietsen | Lid van team: Peelland Advocaten en De Cirkel samen tegen kanker )

In 2019 heb ik voor de eerste keer meegedaan aan "Groot verzet tegen kanker" en het was een magische en emotionele ervaring. Gefietst speciaal ter nagedachtenis voor mijn schoonvader die in november het jaar daarvoor was overleden, maar ook met in het achterhoofd alle familieleden en bekenden die aan deze vreselijke ziekte zijn overleden.

En ook vorig jaar wilden we weer geld inzamelen voor het goede doel en deze keer met name voor een lokaal goed doel in Helmond: Inloophuis de Cirkel. Een plek waar mensen die aan kanker lijden en hun naasten een luisterend oor en een goed advies kunnen krijgen en waar ze hun zorg van alledag voor een moment kunnen vergeten. Voor mij het lokale goede doel bij uitstek, omdat mijn schoonvader daar vrijwilliger was voordat hij ziek werd en tijdens zijn ziekte veel steun heeft gehad van de vrijwilligers daar. Helaas gooide vorig jaar corona ook voor dit evenement roet in het eten en kon de tocht niet doorgaan.

Maar gelukkig is dat dit jaar wel het geval: er gaat worden gefietst en ook deze keer gaan we geld inzamelen voor Inloophuis De Cirkel. En nog meer dan vorig jaar het geval was, hebben zij alle steun nu meer dan eens nodig. Naast de zorg om het welzijn van hun gasten dreigen er namelijk ook nog financiële problemen voor De Cirkel. Door Corona kunnen er geen activiteiten georganiseerd worden die een belangrijke bron van inkomsten zijn voor De Cirkel. En dus is deze actie extra belangrijk om fondsen te verwerven die voor De Cirkel zo broodnodig zijn om hun activiteiten te kunnen voortzetten.

Op vrijdag 3 september 2021 zullen mijn compagnon Roel, ik en hopelijk nog een aantal andere enthousiastelingen 'De reus van de Provence' weer gaan beklimmen om bij te dragen aan de strijd tegen kanker en dichter bij huis, om ervoor te zorgen dat Inloophuis De Cirkel de zo broodnodige fondsen kan verwerven om hun goede werk te kunnen blijven doen. Uw bijdrage hierbij is dan ook van harte welkom, want elke euro die u doneert wordt uitermate goed besteed!!

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

18/09/2021
21:23

Johan en Rebecca

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.