Janou Berckmans

Janou Berckmans

( Dubbele deelname (wandelen + fietsen) )

Sport is een ontzettend belangrijk onderdeel in mijn leven. Een van mijn dromen is om een sportieve uitdaging aan te gaan. Mijn grenzen leren kennen, mijn grenzen verleggen, sterker worden, groeien en trots zijn op mezelf.

Ik wil deze uitdaging combineren met het steunen van het goede doel KWF kankerbestrijding. Ik ga de strijd aan voor alle mensen die vechten, gevochten hebben en het gevecht hebben verloren tegen kanker.

Ik ga op 2 en 3 september 2021 wandelend en fietsend de Mont Ventoux beklimmen (26km).

Tijdens deze uitdaging zijn mijn gedachten bij alle mensen die in aanraking zijn gekomen met deze verschrikkelijke ziekte. Mijn gedachten zijn in het bijzonder bij één dierbare die de strijd tegen kanker overwonnen heeft en bij drie dierbare die de strijd tegen kanker, ieder op hun eigen manier, verloren hebben.

Doormiddel van deze uitdaging wil ik zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel KWF kankerbestrijding. Wil jij een steentje bij dragen en mij hierbij steunen dan kun je via onderstaande link een bijdrage overmaken voor dit goede doel.
Heel erg bedankt alvast❤️

Activiteit: Dubbele deelname (wandelen + fietsen)

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

02/01/2021
10:40

Anoniem

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.