Robert Procee

Speciaal voor Ed!

( Fietsen | Lid van team: Équipe amis 058 )

Kanker

Een vreselijk woord met een heel vervelende betekenis. Onder het motto “Grootverzettegenkanker” beklim ik 3 september 2021 op de racefiets de Mont Ventoux in Frankrijk. Een zware strijd, die symbool staat voor de strijd tegen kanker.

Ik hoorde Maarten van der Weijden, oud-topsporter en kankerpatient, ooit zeggen dat het geen strijd is die iemand voert tegen kanker, want zo zei hij, als je dus niet hard genoeg strijdt ga je dood, maar dat je geluk moet hebben dat er middelen zijn die jou kunnen genezen. En zo zei hij, daarvoor is heel veel geld nodig zodat onderzoek gedaan kan worden en medicijnen geproduceerd kunnen worden.

Mijn vriend Edwin heeft helaas niet het geluk gehad om te kunnen genezen en uit naam van hem en met hem in gedachten zal ik de Mont Ventoux beklimmen en voorafgaand middels donaties geld inzamelen voor Stichting Mont Ventoux (KWF kankerbestrijding).  

Alvast dank voor jullie steun!

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

06/09/2021
13:06

Anoniem

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.