Ton Harks

Ik word de supporter en waterdrager van helden en heldinnen!

( Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren | Lid van team: Skoatjes naar de top )

Samen sterk! Daar waar alle helden en heldinnen de inspanning leveren om de berg op te fietsen zijn er natuurlijk ook op de achtergrond de verzorgers/supporters nodig. Daar is waar ik me sterk voor maak! Ik zal er natuurlijk zijn voor Kathy en Sanne, maar ook voor de vele anderen. Ik zal aanmoedigen, water dragen, duwen waar nodig, materiaal verzorgen enz.enz., om iedereen te helpen deze prestatie te leveren. Iedereen met zijn/haar unieke gedachte en motivatie om deze berg te overwinnen!

 

Activiteit: Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren
130 km
van mijn doel 200 km
Wedstrijden leiden als scheidrechter 01/07/2022 | 8:51

Wekelijks leid ik een wedstrijd als scheidsrechter. Ik doneer alle "wedstrijdvergoedingen" aan Stichting Groot Verzet tegen Kanker

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Wedstrijden leiden als scheidrechter 01/07/2022 | 8:51
Bekijk alle
28/12/2021
09:15

Ton

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer